Picklebal
Image default
Woning en Tuin

Een houten vloer in een kantoorruimte

Een parket- of laminaatvloer is zeker niet alleen geschikt voor een woonhuis. Je kunt een vloer van hout ook prima leggen of laten leggen in een kantoorruimte. Dit geeft het kantoor juist een extra luxe uitstraling. Veel directiekamers zijn dan ook voorzien van een parketvloer. Dit is voor het schoonmaakpersoneel ook een stuk prettiger om schoon te maken dan een kamer waar tapijt op de vloer ligt. Als er eens koffie wordt gemorst, wat regelmatig voorkomt op kantoor, dan is dit eenvoudig op te ruimen en schoon te maken. Je voorkomt ontsierende vlekken die lastig te verwijderen zijn.

Gemakkelijk in onderhoud

Een laminaatvloer in een kantoor is erg gemakkelijk in onderhoud en laminaat kan je eenvoudig online bestellen. Ook al kies je voor projecttapijt dat heus wel tegen een stootje kan, dan nog wordt dit uiteindelijk smoezelig. Laminaat kun je prima schoonhouden door het te stofzuigen of een stofwisser te gebruiken. Eens in de zoveel tijd kan de stofzuiger gebruikt worden met de parketborstel om hardnekkiger vuil te verwijderen.

Wil je de vloer echt goed schoonmaken dan pak je een sopje van warm water met een schoonmaakmiddel speciaal geschikt voor houten vloeren. Let op: schoonmaakmiddel voor parket is niet hetzelfde als voor laminaat. Kijk dus goed op de verpakking. Vooral voor een laminaatvloer geldt dat de dweil waarmee je werkt vochtig maar niet te nat moet zijn omdat een laminaatvloer niet zo heel goed tegen vocht kan.

Geef je kantoor de juiste uitstraling

Met een houten vloer geef je je kantoor een zakelijke en strakke uitstraling. Je kunt er prettig werken en ook met een gerust hart klanten of relaties ontvangen. De kamer ziet er met een mooie houten vloer immers altijd schoon en gastvrij uit.