Picklebal
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger

Bent u ongewenst zwanger geraakt en heeft u het besluit genomen om abortus te laten plegen? Dan wilt u dit graag laten doen bij een goede en betrouwbare abortuskliniek. Het is in deze moeilijke periode prettig als er mensen voor u klaar staan die begrip tonen en advies kunnen geven. Dit is precies wat we doen bij Bloemenhove kliniek in Heemstede. De specialisten in onze kliniek zijn er niet alleen om u te behandelen, maar ook om u de steun te bieden die u nodig heeft. Sinds de oprichting van Bloemenhove kliniek in 1971 hebben we al vele meisjes en vrouwen geholpen en geadviseerd.

Verwijzing abortuskliniek

Wanneer u abortus overweegt, kunt u het beste eerst langs uw huisarts gaan. Deze kan u een verwijsbrief geven, waarna u een afspraak bij onze abortuskliniek kunt maken. Indien u 16 of langer overtijd bent, is het verplicht om vijf dagen bedenktijd te nemen voordat de behandeling kan plaatsvinden. Als u liever niet naar uw huisarts wilt voor een verwijzing, dan is het ook mogelijk om het eerste gesprek bij Bloemenhove kliniek te laten plaatsvinden. Ook in dat geval geldt dat we u vijf dagen bedenktijd geven, waarna er een afspraak kan worden ingepland. De abortusbehandeling wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Bloemenhove kliniek

Bij Bloemenhove doen we er alles aan om de situatie voor u zo aangenaam mogelijk te maken. We zullen ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt en dat er geen onduidelijkheden zijn. Voor een abortusbehandeling hoeft u nooit langer dan een dag bij ons door te brengen. Aan het einde van de dag kunt u gewoon weer naar huis. Wel maken we een vervolgafspraak met u ter controle. Wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, of vul het afspraakformulier in op onze website.

 

 

https://www.bloemenhove.nl/