Picklebal
Image default
Bedrijven

vinyl platen online bestellen op de website

Het kopen van vinyl platen online is zeer in trek en steeds meer mensen hebben weer de behoefte om muziek af te spelen door middel van de platen. Je kunt de vinyl platen online bestellen, maar je kunt hier ook je platen verkopen die je nog in de kast hebt staan. Deze zijn zeker nog een hoop geld waard en zeker als je platen hebt van een bekende muziekband of zanger. De meest uiteenlopende vinyl platen vind je op de online shop en je kunt in het gehele archief zoeken. Door middel van de zoekbalk op de site vind je de leukste en oudste platen die je kunt afspelen. Natuurlijk heb je bij de platen ook een speler nodig, omdat je dat niet zomaar in je dvd speler kunt stoppen. Deze kunt je ook kopen wanneer je de vinyl platen online besteld. 

Bestellen

De vinyl platen online bestellen is heel simpel en je betaalt helemaal geen verzendkosten. Wanneer je zelf platen wilt verkopen, zodat deze door de partij worden ingekocht kan je contact met hen opnemen en aangeven over welke platen je beschikt. Deze kun je naar de winkel brengen of deze worden bij je opgehaald. Mocht je deze willen opsturen dan kan dit ook, maar betaal je zelf de verzendkosten voor het opsturen. Het geld van de plaat wordt dan naar je overgemaakt. 

Advies

Er werken veel deskundige mensen bij de winkel die je kunnen voorzien van het beste advies met betrekking tot de vinyl platen online. Je hebt zoveel platen dat het soms moeilijk is om een keuze te maken uit het grote assortiment. Als je op zoek bent naar een speciale vinyl platen online dan kan je daarin worden geadviseerd door een van de medewerkers. Alle toebehoren van de platen zijn ook verkrijgbaar en daar zal je dan ook in worden geadviseerd. Wanneer je een plaat uitzoekt zal hier ook altijd bijstaan waar dit meestal in combinatie mee wordt verkocht. Je gaat met de vinyl platen online helemaal terug in de tijd en geniet van de muziek van vroeger die op een ouderwetse, maar heel mooie manier wordt afgespeeld.