Picklebal
Image default
Sport

Een crossfit rack voor elke soort workout

Als u op zoek bent naar een fitness apparaat dat u de ultieme workout kan geven, dan bent u op zoek naar een crossfit rack. Het is niet precies een apparaat; het gaat langer mee en is stukken goedkoper dan een gemiddeld fitnessapparaat. Daarnaast is een crossfit rack uitermate geschikt voor thuisgebruik. Ze zijn namelijk compact en makkelijk in gebruik. Fitribution is een leverancier van kwaliteit sportmaterialen. In hun assortiment vindt u maar liefst twee soorten crossfit racks: de Crossfit Pull Up bar en een Half Rack. Beide hebben andere functies maar zijn beiden ideaal voor Crossfit workouts.

Het idee achter Crossfit

Crossfit is bedacht door Greg Glassman en Lauren Jenai. Hun idee was om een fysieke bewegingssport te bedenken waarbij fit zijn (en worden) de hoofdzaak is. Crossfit is een combinatie van gymnastiek, atletiek, en gewichtheffen. Spieren kweken heeft dan ook niet de focus binnen deze vorm van fitness. Een crossfit rack wordt bij veel Crossfit workouts gebruikt als een basisframe voor oefeningen. Neem bijvoorbeeld een Half Rack. Met toevoeging van een halterstang en wat schijven kunt u squats doen. Bench press en rows zijn ook erg populair. Met de Crossfit Pull Up bar moet u denken aan oefeningen zoals leg raises, toes to bar, chin ups, pull ups, en knee raises. Allemaal uitermate geschikt voor een workout.

Fitribution heeft alles in huis

Door de alsmaar toenemende populariteit van fitness zijn er vele webwinkels die fitnessmaterialen verkopen. Fitribution is een partner in fitnessmaterialen waar kwaliteit bovenaan staat. U moet er toch niet denken dat uw crossfit rack het begeeft als u eraan hangt? Met goedkope materialen en slechte kwaliteit loopt u risico op ongelukken en blessures. Om uw ideale crossfit rack combinatie te vinden én van goede kwaliteit kunt u terecht bij Fitribution. In het assortiment vindt u onder andere halters, dumbbells, schijven, halterstangen, sluiters, banken, rekken, kabelaccessoires, en rigs. Daarnaast vindt u ook materialen voor Aerobics en functionele training. Een optie is zelfs om voor tweedehands professionele fitnessapparaten te gaan.

https://www.fitribution.com/nl