Picklebal
Image default
Dienstverlening

Uw vloerkleed professioneel laten reinigen

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen door een professional? Bright & Clean uit Papendrecht is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het professioneel reinigen van een vloerkleed, een tapijt en het oplossen schade door wateroverlast in huis. Na jaren intensief gebruik van een vloerkleed, kan een grondige reiniging nodig zijn om uw wooncomfort hoog te houden. Deze specialist zorgt ervoor dat uw vloerkleed of tapijt weer brandschoon wordt. Het verwijderen van zandresten en vuil is essentieel om slijtage te verminderen en af te remmen. Zo geniet u extra lang van uw vloerkleed.

Elk type vloerkleed

Deze specialist beschikt over moderne apparatuur om uw vloerkleed schoon te maken. Zo kan een vloerkleed van tot wel 4 meter breed geklopt worden in de mechanische klopmachine van deze specialist. Daarnaast wordt vuil dat zich in het vloerkleed heeft opgehoopt, verwijderd en afgezogen door een krachtige stofzuiginstallatie. Deze specialist kan bijna elk type vloerkleed reinigen, waaronder handgeknoopte tapijten en hoogpolige vloerkleden. Schakel deze reinigingsexpert in en geniet zo snel mogelijk van een schoon vloerkleed. Ook het reinigen van vloerkleden gemaakt van zijde en wol, behoren tot de mogelijkheden bij deze expert.

Ook gespecialiseerd in herstellen

Heeft u een vloerkleed of tapijt dat beschadigd is geraakt tijdens pogingen tot reiniging? Ook dit kan deze specialist voor u herstellen. Maak voor een brandschoon en hersteld vloerkleed gebruik van de verschillende services van deze specialist:

  • Rechtmaken middels opspannen
  • Opnieuw inknopen
  • Opnieuw randen omwollen
  • Kopse kanten festonneren
  • Hardnekkige vlekken verwijderen of minder storend maken

Maak vandaag nog een afspraak voor een intensieve reiniging

Voor het professioneel laten reinigen van uw vloerkleed, schakelt u deze specialist uit Papendrecht in. Laat uw tapijt of vloerkleed intensief schoonmaken door dit team van vakmensen. Bezoek de website van deze specialist voor meer informatie of om een afspraak te maken voor het reinigen van uw tapijt of karpet. Ook neemt u via de website direct contact op met deze specialist.

https://bright-clean.nl/