Picklebal
Eten en drinken

Culinair genieten in Eindhoven

Eindhoven is niet alleen veelzijdig op het gebied van cultuur en activiteiten, de stad biedt ook veel culinaire gelegenheden. Deze stad dankt haar bekendheid aan de bakermat van de eerste gloeilamp en de Philips fabriek, maar is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest populaire steden in Nederland. En daar heeft het culinaire aanbod zeker aan bijgedragen.

Van knusse lunchrooms, gastronomische restaurants tot stijlvolle bar & lounges – Eindhoven kent genoeg leuke plekjes voor diverse gezelschappen. Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig uit eten in Eindhoven met familie of vrienden? Dan bent u op Aalsterweg 322 aan het juiste adres. Hier bevinden zich niet 1, niet 2 maar wel liefst 3 culinaire hoogtepunten van Eindhoven. Daar zegt niemand nee tegen! 

Op zoek naar een locatie om heerlijk te lunchen in Eindhoven met een bekende die u al tijden niet heeft gezien? Verras diegene met een heerlijke lunch bij Restaurant Martinus. Dit restaurant staat bekend om haar verfijnde smaken. De menukaart wordt aangepast aan het seizoen en de ingrediënten van de gerechten zijn duurzaam en afkomstig van lokale leveranciers. Dit en de passie waarmee de gerechten worden gemaakt proef je terug in de verfijnde smaken. Restaurant Martinus biedt naast een lunchkaart ook een dinerkaart aan. 

In hetzelfde pand als restaurant Martinus bevindt zich restaurant Het Buffet. Hier kun je ontbijten, lunchen en dineren van uitgebreide buffetten. Kies uit de diverse vis-, vlees-, en vegetarische gerechten, zowel warm als koud, salades en nog veel meer. Moeite met kiezen? Geen probleem, je hebt onbeperkte keuze. Ideaal voor gelegenheden met een groter gezelschap en voor gezelschappen met kinderen.

Tot slot biedt de stijlvolle bar & lounge OZZO een uitgebreide en bijzondere kaart aan. Geniet van diverse soorten verse sushi, hamburgers met een Aziatische twist en diverse soorten Aziatische borrelhapjes in combinatie met tongstrelende wijnen. Het interieur is overigens net zo mooi als de kaart. Hoge plafonds met donkerblauwe fluwelen sofa’s voor haardvuur creëren een mysterieuze en unieke sfeer.

https://www.hoteleindhoven.nl/