Picklebal
Image default
Bedrijven

Tijd voor de volgende stap in je leven

De datum is gepland. Je bent er helemaal klaar voor en zit te popelen in je stoel wanneer de rijinstructeur eindelijk aan komt rijden voor je eerste proefles. Het is allemaal heel spannend maar je merkt dat de instructeur van rijschool Delft je helemaal tot rust brengt na de eerste paar bochten je straat uit.

Theorie

Niet alleen bij de praktijk maar ook bij de theorie zal rijschool Delft je helemaal begeleiden. Het grootste gedeelte van de theorie zal zijn via een online cursus, maar de instructeurs staan altijd voor je klaar om de moeilijke vragen te beantwoorden zodat je word klaargestoomd om ook de theorie in 1 keer te halen. Dus wees niet bang om aan te geven waar je moeite mee hebt, zij zullen altijd voor je klaar staan.

Wil je er rustig over doen of heb je met spoed je rijbewijs nodig?

Bij rijschool Delft is alles mogelijk. Heb je door omstandigheden niet de tijd om vele uren achter elkaar achter het stuur te zitten, dan plannen wij samen in wanneer jij kan. Heb je toch met hoge spoed je rijbewijs nodig, dan hebben wij de mogelijkheid dat je na 2 weken al met je rijbewijs in je handen zit.

Onze instructeurs passen zich graag aan naar jou wensen en tempo. Dus in overleg komen jullie er samen uit welk pakket het beste bij jou past qua leren rijden en planning wanneer jij je rijbewijs en vrijheid in je handen wil hebben.

https://drivercompany.nl/