Picklebal
Image default
Woning en Tuin

Moderne of klassieke naambordjes bestel je bij De NaambordenSite

Naambordjes zijn belangrijk. Ze zorgen ervoor dat de pakketbezorger je kan vinden én ze geven familie en vrienden het gevoel welkom te zijn. Smaken en voorkeuren verschillen. Daarom zie je in het assortiment van De NaambordenSite alle stijlen vertegenwoordigd.
Er zijn hippe led verlichte naamplaten, eenvoudige kunststof exemplaren en sfeervolle bordjes van hout. En het leuke is dat je er een geheel eigen ontwerp van kunt maken. De grootte van de letters en/of nummers, het lettertype, de kadrering en de kleur: jij bent degene die aangeeft hoe alles eruit komt te zien. Deze uitdaging van een eigen naamplaat ontwerpen kun je ook cadeau doen. Bij De Naambordensite kun je cadeaubonnen bestellen om bijvoorbeeld je buurman en een collega mee te verrassen. 

Een uitnodigend entree

Een perfect geschilderde deur, schonen ramen en een tuin die goed onderhouden is. Dit prachtige plaatje kun je compleet maken met een mooi naambordje bij de voordeur. Afhankelijk van je smaak kun je gaan voor een strakke gravoglas plaat, een stoer granieten naambord of een sfeervol plaatje van emaille. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Ook erg populair zijn blauwsteen naamborden en ontwerpen van glas. Bestellen gaat eenvoudig en snel en kun je 24/7 online doen. Klik allereerst links op je favoriete materiaal. Je krijgt vervolgens alle opties gepresenteerd. Zie je een naambord dat bij jouw woning past? Klik daarop dan verschijnen onder ‘Product Opties’ een aantal invulregels. Zodra je alles genoteerd hebt, kun je verzenden. Veel succes en plezier!

https://www.denaambordensite.nl/